Czy chcesz zobaczyć tę stronę w English?

Do Your Order: Den forstyrrende restaurantsky-POS-plattformen som er finanspolitisk kompatibel i Tyskland

Doyo - DoYourOrder Do Your Order: Den forstyrrende restaurantsky-POS-plattformen som er finanspolitisk kompatibel i Tyskland

Innholdsfortegnelse

Arrow Down

I det stadig utviklende landskapet i restaurantbransjen går innovasjon og compliance hånd i hånd. Et lysende eksempel på denne synergien er "Do Your Order", en banebrytende restaurantsky Point-of-Sale (POS)-plattform som har forstyrret bransjen i Tyskland ved sømløst å integrere skattemessig samsvar i kjernevirksomheten. Si farvel til det tungvinte papirarbeidet og hei til fremtiden for restaurantledelsen!

Navigere i samsvar med KassenSichV

I de senere år har Tyskland introdusert KassenSichV-forskriftene (KassenSicherungsverordnung), noe som gjør det obligatorisk for elektroniske opptakssystemer (ERS) og POS-programvare å overholde strenge finanspolitiske standarder. Disse forskriftene krever integrering av et teknisk sikkerhetssystem (TSS) i ERS, som sikrer at alle finansielle transaksjoner registreres sikkert og beskyttes mot manipulasjon.

Gå inn i Do Your Order, som har dukket opp som en frontløper i løpet for å overholde KassenSichV. Deres innovative skybaserte TSS oppfyller ikke bare, men overgår de regulatoriske kravene. Do Your Order Cloud-TSS har oppnådd full sertifisering frem til 2029, og setter en ny standard for skattemessig overholdelse i restaurantbransjen.

En sømløs "black box"-løsning:

En av nøkkelfunksjonene som skiller Do Your Order fra andre er den brukervennlige tilnærmingen til overholdelse av finanspolitikken. Do Your Order TSS fungerer som en "svart boks" i daglig bruk, og forenkler prosessen for både integratorer og sluttbrukere. Denne tilnærmingen gjør det mulig for bedrifter å fokusere på det de kan best – betjene kunder og utvide bedriftene – mens systemet tar seg av samsvar sømløst i bakgrunnen.

Felles ansvar:

For å sikre problemfri overholdelse av finanspolitikken, skisserer Do Your Order ansvaret til både Doyo POS- og restauranteiere i Tyskland:

Restaurant Eiere Ansvar:

  • Ha en ERS med en TSS knyttet til kontoen sin.
  • Levere TSS-eksport til finansrevisorer innen rimelige tidsrammer.
  • Generer DSFinV-K-eksporter, detaljerte daglige avslutningsrapporter.
  • Beskytt skatterelevante data med anbefalte sikkerhetskopier lagret på forskjellige steder, i henhold til tyske skatteregler.

DOYO POS-ansvar:

  • Integrere en TSS i deres ERS for å operere i det tyske markedet, og fremme langsiktig finanspolitisk overholdelse på tvers av alle PoS-systemer.
  • Levere og drifte TSS for kunder.
  • Forplikt deg til kontinuerlig forbedring og tilby programvareoppdateringer gratis.

Fremtiden for restaurantledelse:

Med Do Your Order kan restauranteiere og -operatører puste lettet ut, vel vitende om at de har en partner i samsvar som er dedikert til både innovasjon og overholdelse av skatteregler. Etter hvert som restaurantbransjen utvikler seg, gjør det også Do Your Order, og sikrer at brukerne holder seg i forkant av teknologiske fremskritt og skattemessig overholdelse.

Hvordan kan restauranter i Tyskland bli skattekompatible?

Navigere i Tysklands skatteregler for kassaapparater

Når det gjelder drift av kassaapparat i Tyskland, er det flere viktige hensyn å huske på for å sikre overholdelse av landets skatteregler. Innlevering av kassaapparatet ditt til tyske skattemyndigheter skjer ikke automatisk, og det er viktig å forstå kravene som er beskrevet i Kasen sich (Cash Register Security) forskrifter. Her er noen viktige punkter du bør vurdere:

TSE-registrering:

Hvert kasseapparat i Tyskland må være utstyrt med en teknisk sikkerhetsenhet (TSE). Det er ditt ansvar å registrere denne enheten hos det lokale økonomikontoret. Denne registreringsprosessen er ikke automatisk og må fullføres innen ett år etter registrering

Transaksjon Signaturer:

Hver transaksjon som utføres gjennom kassaapparatet ditt krever en løpende signatur, vanligvis i form av en QR-kode generert på slutten av transaksjonen. Disse signaturene er avgjørende for sporings- og bekreftelsesformål.

DSFinV-K kontantjournaler:

Tyskland bruker DSFinV-K-formatet for kontantjournaler, som gir en standardisert og detaljert oversikt over transaksjoner. Dette formatet er designet for lesbar dokumentasjon og fungerer som et viktig dokument for skattemyndighetene. DSFinV-K-dokumentet kan være omfattende, ofte over 130 sider, og gir en oversikt over alle transaksjoner med merverdiavgiftsdetaljer.

Dataarkivering:

Det er obligatorisk å arkivere klientdata i en periode på 7 til 10 år. Dataene må oppbevares så lenge en kontrakt er på plass. Du har muligheten til å implementere arkiveringsløsningen, eller du kan velge å lagre dataene av en tredjeparts tjenesteleverandør.

Registrering av kontantkvitteringer:

For nye restauranter og virksomheter er det nødvendig å registrere din skattemessige plassering med adressen, kassaapparatet som brukes, en unik ID og den skybaserte tekniske sikkerhetsmodulen (TSE). Disse tre opplysningene må registreres hos finanskontoret.

Når du navigerer i disse forskriftene, er det viktig å være klar over de tilknyttede kostnadene. Det er en månedlig avgift på 7.5 euro per klient, som inkluderer moms. I tillegg er det en engangsaktiveringsavgift på 4.99 euro. Disse gebyrene er knyttet til det tekniske sikkerhetssystemet (TSS). DSFinV-K-samsvarsprogramvaren koster 2.9 euro per klient.

Overholdelse av Tysklands skatteregler for kasseapparater er et kritisk aspekt ved å drive en virksomhet i landet. Å sikre at kassaapparatet ditt oppfyller disse kravene, og at du opprettholder riktige poster og dokumentasjon, vil hjelpe deg med å unngå potensielle juridiske problemer og straffer mens du driver virksomheten din jevnt i det tyske markedet.

Często zadawane pytania

Dowiedz się więcej

8 minut czytać

Oppnå økonomisk samsvar i tyske restauranter med Do Your Order-programvare og Epson-skrivere

For restauranter som opererer i Tyskland, er det av største betydning å sikre at finanspolitikken overholdes. Implementeringen av sertifiserte tekniske sikkerhetsinnretninger (TSE) er obligatorisk for å overholde den tyske kassesikkerhetsforordnin

Jennifer Lee
25 lis 2023
8 minut czytać

Utover politikk: Den delte kulinariske arven til israelere og palestinere

Den israelsk-palestinske konflikten er en av de mest langvarige og kompliserte geopolitiske konfliktene i moderne historie. Mye av friksjonen er drevet av politiske fortellinger som understreker forskjell og overlegenhet. Retorikken fra ledere på

Maria Sanchez
24 lis 2023
10 minut czytać

Revolusjonerer restaurantledelse: Sømløs integrering av Start Micronics-skrivere med Do Your Order-mobilapp

I den dynamiske verden av restaurantledelse er effektivitet, hastighet og kundetilfredshet avgjørende. Do Your Order, et banebrytende restaurantadministrasjonsselskap, har utviklet en løsning som ikke bare digitaliserer restaurantdriften innen 24

Jennifer Lee
23 lis 2023
10 minut czytać

Do Your Order: Styrke restauranter med finanspolitisk overholdelse i Spanias utviklende POS-landskap

DOYO POS er en skyløsning for restaurantadministrasjon som også er skattemessig klage med Veri*factu og TicketBAI

Oversikt over det finanspolitiske landskapet i Spania

Den spanske og baskiske regjeringen har innledet en ny æra av fin

Jennifer Lee
22 paź 2023
10 minut czytać

Er britisk mat virkelig den verste i verden? Avliver mytene

Britisk mat har ofte vært gjenstand for latterliggjøring, avvist av mange som tørt, overkokt eller rett og slett uappetittlig. Men slike feiende generaliseringer yter ikke rettferdighet til Storbritannias rike og varierte kulinariske historie. I v

Maria Sanchez
19 paź 2023
5 minut czytać

Forvandle telefonen til en trykk-for-å-betale kredittkortterminal

I en tid med digitalisering og bekvemmelighet har prosessen med å foreta og motta betalinger gjennomgått en betydelig transformasjon. Tradisjonelle metoder for å sveipe eller sette inn et kort blir gradvis foreldet, og fremveksten av kontaktløse b

Jennifer Lee
16 paź 2023

Gotowy, aby zacząć?